Waarom een gesprek met een dierentolk?
. Wil je weten wat je dier te vertellen heeft?
. Vertoont je dier probleemgedrag en wil je zijn visie weten?
. Wil je weten of het dier pijn heeft?
. Heeft je hond, paard of kat mentale problemen of trauma’s?
. Wil je je dier voorbereiden op een verhuizing, een operatie of een logeerpartij?
. Wil je hem iets vertellen of vragen? 
. Wil je je dier een groot plezier doen en jullie band verdiepen?

Een gesprek wordt gewaardeerd door dieren. Ik hoor vaak terug van eigenaren dat ze kunnen merken dat er contact is geweest. De dieren zijn meestal erg tevreden met de mogelijkheid hun zegje te kunnen doen.

Trauma’s 
Dieren zijn meestal heel open over hun emoties. Rondom een traumatische gebeurtenis is dit heel zinvol. Door erover te praten en de emoties er te laten zijn, help je dieren enorm, net zoals het bij mensen werkt. Een luisterend en begrijpend oor steunt.
Doordat ik gebruik maak van Quantum Touch, Reconnection en T.O.M.  technieken tijdens een gesprek kan ik gericht helpen trauma’s te verwerken.

Energetisch behandelen / Healing
Er is nog meer ondersteuning mogelijk. Ik kom dan naar het dier toe en geef het een energetische behandeling. Ik zet weer verschillende energetische technieken in om zo de ingang te vinden naar het oplossen van mentale problemen of trauma’s.
Deze behandeling is ook op afstand mogelijk. Dit gaat op dezelfde manier ‘door de lucht’ als het uitwisselen van informatie tijdens een gesprek.

Sterven
Dieren weten dat ze sterfelijk zijn. Daar hebben ze (meestal) geen problemen mee.  Ze zijn vaak verbazend nuchter over het feit dat ze zullen sterven. Toch waarderen ze het als er geïnformeerd wordt naar wat zij willen als het aan de orde is: doorleven of inslapen. Soms hebben ze nog wensen voor de laatste tijd die ze met hun mensen doorbrengen. Soms stellen ze hen gerust. Dan vertellen ze dat het goed is om te gaan, dat het genoeg geweest is. Maar soms willen ze nog door blijven leven. Genieten ze nog zo van het leven terwijl hun mensen denken dat het dieronwaardig is. Daar verschillen de meningen dus over per individu.
Als het einde echt nadert, geef ik het dier extra energie door middel van healing. Ook sterven kost kracht!

Kritische dieren
Natuurlijk wil iedereen graag horen hoe fijn je paard, hond of poes het bij je vindt, en dat je de beste baas/ vrouw / eigenaar bent van allemaal!
Maar wees voorbereid; ze kunnen ook kritiek leveren!
Ze zijn daarin erg eerlijk. Soms neemt een gesprek een heel andere wending dan bazen verwachten.