Aanvulling coaching gedaan waarbij zelfontwikkeling erg nauw wordt bekeken en nadruk wordt gelegd op de werkelijke essentie van ons leven en ons denken.   Soms zitten wij vast met emoties en hebben wij bepaalde gedachten in ons leven waar we moeilijk een weg kunnen aanreiken, oude patronen moeten doorgrond worden.   Door deze lessen voelen wij ons beter en kunnen wij het nieuwe "ik" toepassen in ons leven en in de maatschappij onder meer navolgende bekendheden werden aangehaald en toegelicht

Joe Dispenza : gekend om zijn boek " overstijg je zelf, iedereen van ons heeft een potentieel voor grootheid en onbegrensde mogelijkheden .
Hij doceerde en deed coaching in 27 landen, gaf opleiding aan duizenden mensen om hen zelf te genezen van alle kwalen en ziekten. 
Albert Einstein is een natuurkundige die een theorie voorspelde , onder andere dat het licht van de sterren door de zwaartekracht zou worden afgeboden, zo zie je dat niets gaat gebeuren totdat iets beweegt, alles trilt met een specifieke frequentie. 
Enkele citaten van hem :
Men hoeft de wereld niet te begrijpen, men moet alleen zijn plaats erin weten te vinden . 
Ons eigen geluk hangt af van de glimlach van andere .
Ik denk nooit aan de toekomst, ze komt vroeg genoeg .

Eeckhart Tolle : schrijver van spirituele boeken , onder meer : de kracht van het nu , de kern van zijn leer is transformatie van het menselijk bewustzijn, hij brengt een spiritueel ontwaken. Volgens hem is lichaamsbewustzijn een belangrijke poort tot het " nu ". 
Ester en Jerry Hicks : zij leren ons hoe jij je leven positief kunt veranderen , je leert wie je bent en de wet van het universum ,  ze zijn de grondleggers van THE SECRET , wet van aantrekking.